املت پیتزایی نوعی املت خوشمزه و مقوی است که از ترکیب نان تست با گوجه فرنگی، تخم مرغ، پنیر پیتزا و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. طرز تهیه املت پیتزایی سریع و ساده ب

طرز تهیه املت پیتزایی

آکاایران: املت یکی از غذاهایی است که خوردنش در تمام وعده ها لذت بخش است و طرفداران زیادی دارد اما خوردن املت در وعده ی صبحانهبه عنوان یک غذای کامل و خوشمزه همیشه طرفداران زیادی داشته است. املتی که در این پست قرار است به نحوه ی درست کردنش بپردازیم در واقع یکجور پیتزا است که شبیه املت است و شما خیلی راحت میتوانید انرا در ماهیتابه و روی شعله ی گاز درست کنید. ان وقت است که با یک تیر دو نشان زده اید هم املت و هم پیتزا. بهتر از این نمیشود مگرنه؟

طرز تهیه املت پیتزایی یک صبحانه مجلسی و خوشمزه طرز تهیه املت اسپانیایی با سیب زمینی  طرز تهیه املت حرفه ای  طرز تهیه املت با پنیر پیتزا و سوسیس  طرز تهیه املت با پنیر پیتزا و کالباس  طرز تهیه املت مخصوص  آموزش درست کردن املت پیتزایی  طرز تهیه املت با چیپس
مواد لازم برای املت پیتزایی
گوجه فرنگی۲۰۰ گرم
سیر۳ حبه
نمک، فلفل سیاه و روغن زیتونبرای تنوری کردن گوجه ها
ریحان و پیازچهبه مقدار لازم
نان تست۳ عدد
تخم مرغ۳ عدد
نمک، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار کافی
پولبیبردلخواه
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم

طرز تهیه املت پیتزایی

مرحله اول

برای درست کردن املت پیتزایی در ابتدا گوجه ها را تمیز می شوییم و خشک می کنیم سپس به همراه سیر و نمک و فلفل و روغن زیتون در ظرف ریخته و داخل دمای ۲۰۰ درجه فر یا ماکروفر می گذاریم.

مرحله دوم

برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا گوجه ها تنوری شوند و بپزند سپس از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شوند بعد از خنک شدن داخل میکسر به همراه ریحان و پیازچه می ریزیم.

املت گوجه فرنگی یک صبحانه خوشمزه و نوستالوژیک است که می تواند یک صبح خوب را برایت بسازد مخصوصا با ترکیبی که در این آموزش یاد می گیرید.

مرحله سوم

گوجه ها را با غذاساز حسابی میکس می کنیم در این مرحله چند نان تست را روی هم قرار دهید و به شکل مکعب های کوچک برش دهید سپس تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.

مرحله چهارم

نمک و فلفل سیاه را به همراه آویشن روی نان ها می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا همه نان ها به تخم مرغ و ادویه ها آغشته شوند سپس تابه را روی حرارت می گذاریم و روغن می ریزیم.

مرحله پنجم

نان ها را در تابه می ریزیم و سطحش را صاف می کنیم سپس از سس گوجه ای که درست کرده بودیم روی آن می ریزیم و در انتها پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و درب تابه را می بندیم.

مرحله ششم

اجازه دهید تا با حرارت متوسط تخم مرغ ها بپزد و پنیر آب شود باید زیر نان تست ها هم حسابی برشته و ترد شود در انتها هم روی املت پیتزایی پولبیبر می پاشیم و املت ما آماده است.

طرز تهیه املت پیتزایی یک صبحانه مجلسی و خوشمزه طرز تهیه املت اسپانیایی با سیب زمینی  طرز تهیه املت حرفه ای  طرز تهیه املت با پنیر پیتزا و سوسیس  طرز تهیه املت با پنیر پیتزا و کالباس  طرز تهیه املت مخصوص  آموزش درست کردن املت پیتزایی  طرز تهیه املت با چیپس hlgj

مرحله هفتم

املت را داخل ظرف سرو بکشید و با زیتون و برگ ریحان تزیین کنید و خانواده را با یک صبحانه خاص و متفاوت غافلگیر نمایید و با خوردن این غذای خوشمزه یک صبح عالی را شروع کنید. نوش جان.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *